Idag fick jag hjälp av Ewelina med att göra en jättegod fläskfilégryta. Det gick hem hos både stora & små. Detta var första gången jag lagat något med fläskfilé. Slängde ihop lite saker som jag hade i köket. Körde lite efter vad vi gillade, detta är bara ungefär. Smaka av själv :)ca 300g Fläskfilé1 msk vinbärs gelé1 tsk Dijonsenap3 dl Grädde1 msk Tomatpure1 Vitlöksklyfta1 msk kalvfond2 morötter1 näve sockerärtorsalt, svartpeppar, vitpeppar.Jag började med att bryna fläskfilén i olivolja tillsammans med vitlöken. Blandade sedan resten av ingredienserna (utom sockerärtorna)i en bunke, för att kunna vispa ut gelen så mycket som möjligt. Sedan hällde jag i det i grytan, på med locket och låt det puttra i ca 10-15min. Smakade av med kryddorna, innan servering rörde jag i sockerärtorna.Serverade med klyftpotatis, eftersom vi inte hade potatis hemma. Annars hade det blivit hasselbackspotatis till.Gott var det i alla fall, för att vara första gången :)