Färdigt

Nu vart det gjort, det kändes men gjorde inte ont. Hört att det ska göra jätteont men det var ingen fara :) Nu kan jag fixa detta själv, hon tyckte jag var både tuff och duktig :) Kände mig duktig som läst på och tog alla själv och direkt utan att tveka eller liknade :)

Är med i en grupp på FB där vi unga med dessa diagnoser som IBS (tex. crohns eller UC) osv är samlade och skriver. Antingen det vi tänker för idag eller om vi har frågor osv. En otroligt bra grupp och jag har varit nöjd med svar och peppen man får. Man är ju verkligen inte ensam med detta :)
Sprutor

Så var det dags för sprutor imorgon. Vi åker tidigt, skönt att få det gjort. Ska bli spännande att se hur detta går, är ju biverkningarna jag oroar mig mest för... vilken lista det var. Sen har jag bara hört bra om den, dock lite ledsmärtor men hoppas jag slipper det och bara får en bra mage :) Är väl på tiden tycker jag!!

På tisdag är det dags för förskolefoto för minstingen. Ewe och Mel går inte på samma förskola, så det är bara Mel's förskola som tar foto... tråkigt men så är det. Ska bli kul :)
Fredag

Godkväll,godmorgon haha jag vaknade precis. Var såå trött när S kom hem från jobbet vid kl 16 så jag gick in och la mig och sov tills nu ca. Så ja, jag var trött.
Nu blev jag pigg istället, så jag och S ska kolla på film och äta lite godis :)
i väntan på maten

Nu sitter jag i badet, S är och hämtar thaimat. Ja, så slappa är vi idag! ;)
Känns lite lyxigt o få maten serverad, en film på ipaden och hårfärg i håret :D Hösten är verkligen här, älskar det verkligen. Alla ljus, fina färger, allt mys i soffan, bra serier och löven som matchar Ewelinas hår ;D


Mina underbara killar, känns jättekul att va mamma till en pojk o flicka ♡
en början

första sittningen klar!
Bilder från de senaste dagarna


Humira

Nästa vecka ska jag in till sjukhuset för info om humira! Jag är lite nervös då man ska ta detta hemma, själv. Jag är absolut inte nålrädd.. men konstigt nog är jag nojjig inför detta. Sen är jag lite nojjig över biverkningar, vilka är det och kommer jag få några?

Jag har tidigare fått remicade men efter koloskopin såg de att det inte funkar.. alls. Trots dessa stora doserna jag fått de sista gångerna. Jättetråkigt och inte så konstigt att jag haft så ont då, jag e ju fof sårig i hela magen.

Min läkare ska även prata om stomi, vilket jag tog upp själv! Jag vill veta lite vad det innebär osv. Om jag verkligen ska plåga mig igenom några år till IFALL humiran inte funkar.. vi får se :)
Färdiga!

Nu är vi helt färdiga, det känns skönt :)
Idag ska det komma hit en och fixa vårt internet, de har inte haft telia här innan så han ska ordna nått :P

Igår var jag och tittade på min skiss till tatueringen. Blev sjukt nöjd, va grymt det kommer bli! Redan nästa vecka kör vi första sittningen.. spännande! :D Bilder kommer.


Ny soffa! Otroligt skön :)