Halloween

Övar inför helgen! Jag vet inte riktigt va ja ska vara ännu. Men lutar åt en brännskadad zombiedocka! :)





Väntar paket

Väntar på två par skor till Ewe.
Hunter stövlar med tillhörande sockar.
Och ett par färgglada UGGs :)




Hugo 2 månader


Idag blir Hugo 2 månader! Helt otroligt va tiden rusar iväg. Men jag är van eftersom det känns samma med Ewelina även efter 4,5 år :)
Vi har ätit lite pepperkakor, tomteskum, mjukpepparkaka och julmust :) 
Har även hunnit gå ut med Ewes kusin på en tur till lekparken, vi hade tur för det regna inte när vi var där borta. Men så fort vi stigit innan för dörren så börja det. Och har hållt på sen dess :/
Höst höst... Tråkigt men men.
Snart ska vi iväg till svärisarna, väntar bara på att Hugo ska vakna :)




Äntligen

Varje gång det är marknad så kikar jag alltid på dessa, men det har aldrig blivit att jag köpt dom. Men nu äntligen, nu köpte ja dom! Och nöjd är jag kan jag lova.



Shopping

Så har vi handlat lite saker till hem o barn:)
Ewelina fick ett par goa vinterkängor och ska få en overall :) Hugo fick ett fint adidas set.
Sen fick vi hem den fina lurviga fuskpäls filten samt kuddarna :)










Jag har vunnit igen!

Igår såg jag att jag vunnit en potta o pall från babybjörn!! :D
Hallå, vilken tur jag har. Har ju nästan aldrig vunnit, så vann jag bilbarnstolen tidigare i år och nu detta. Åh så glad jag blir :D

Idag har jag och Ewelina samt min storebror o ena storasyster handlat. Vi åkte utan S och H. Skulle ju köpa farsdag present, så de fick vi gjort ;) Så är det klart, är ju ca 2v kvar bara:)
Imorgon ska jag till Göteborg :) En utav mina vänner har flyttat dit, så ska kika hur hon bor o sen ska vi ut :D
Innan jag åker blir det marknad, vi bor väl ca 200m knappt. O marknaden börjar vid oss ungefär, så de e väldigt skönt :) Kan man bara springa hem snabbt om Ewelina måste kissa eller om Hugo bajsat tex. Perfekt :D



P.op

Lite nya kläder till barnen :)
Från Polarn O Pyret.
Lite är från deras nya kollektion cirkus.
De finns endast till den 10nov så passade på nu.




Världens bästa barn!

Har jag sagt att jag har världens finaste barn!?
De bästa som finns,  världens bästa blandning av mig och världens finaste man! 

Foto av kusinvitamin Emilie 
Www.kreativautbrott.blogspot.se









Världens sötaste bebis

Helt otroligt att han är vår. Kan inte förstå att jag är tvåbarnsmamma!! Helt magiskt att vara mamma, OCH jobbigt på sitt sätt med. Men man kan inget annat än att älska det man fått, helt underbara barn. 
Min kusin tog ju kort i helgen, de vi ska ha till julkorten, 
O till fotoväggen såklart, helt jäkla underbara bilder!! Älskar dom!
Ni får se mer bilder allt eftersom!


Våran lilla Hugo!
En liten minigubbe som jag tycker han ser ut som ;)

Här har ni min kusins blogg förresten :)

www.kreativautbrott.blogspot.se



Pyjamas

Nu när hösten och vintern (snart) är här så är det ju extra mysigt med pyjamas. Polarn och pyret hade pyjamas som jag aldrig lagt märke till, haha. Det hade massa matchande till stora och små, perfekt om man ska va lite sådär töntig o matcha med syskon ;)
Och det är ju jag :D  Så på måndag är det ju dags för nya kollektionen, så då tänkte jag passa på att kika efter pyjamas till barnen :) funderar på att köpa till mig med.. ;) i samma mönster.








Höstiga dagar

I lördags ville min syster ha Ewelina hos sig till söndagen. Innan hon åkte tog min kusin massa fina kort på barnen! (konstigt att skriva barnen!!) haha. Längtar tills hon skickar över dom :)

Igår hämtade vi Ewe igen och stannade en stund hos syrran.
Idag har vi varit på NÄL mes Hugo, en läkare kollade skallen och efter lite koll på hans skalle så tyckte han att vi skulle få en tid till röntgen. Så nu ska vi vänta på den tiden o se hur det blir efter det.

Både Ewe och Hugo verkar lite förkylda.
Hoppas det inte blir värre bara.











Nytt från Pop

Polarn och pyret kommer snart ut med en ny kollektion. De får in den fina färgen lila med. Härligt med färger. Tycker lila passar bra med Hugos mörka hårfärg :)

Nu i slutet på oktober blir det. Vet vad ja ska handla :D








Så fint

En tjej från Sthlm syr superfina kläder. Hittade henne på FB faktiskt, ovanligt nu för tiden ;) Allt finns där. Haha till saken.. jag beställde kläder där för någon månad sedan och har nu beställt en gång till då jag var nöjd med kläderna och även att man kan göra lite som man vill. jag valde mössa till Ewelina och Hugo med deras namn på, samt en klänning till Ewe o byxor till Hugo. Nu la hon upp en bild på det till Hugo och jag är super nöjd. Hoppas ja hinner få hem innan veckan är slut :D




Höst

Ja, nu är verkligen hösten här. Rusk och regn :)
Så jag blev sugen på att beställa lite nytt till vardagsrummet. Detta mysiga fick det bli.





Måndag

Hej o hå, här var blogg.se appen uppdaterad ja. Hoppas denna är lite lättare ;)

Idag ringde det till S, han har fått jobb. Och de börjar i mitten på november, perfekt för antagligen får han sin sista lön i nov-dec någon gång. Så det blir dubbel lön för han, fuskis. Lagom till alla julklappar ju :) 

Jag vill med jobba med det han gör, han får alltid folk som ringer o vill ha han, aldrig tvärtom. Haha va skönt att slippa söka jobb!
Så nu ska vi njuta o passa på att använda denna sista tid för han hemma :)  
Det har varit sååå skönt att slippa ha krav och saker att göra. Bara vara vi, jag njuter av mitt sällskap för det är ju dessa jag vill vara med 24/7. Mina hjärtan :) 
Min älskling som jag varit gift med i 5 månader nu, går så galet snabbt, och lilla Hugo som blir två månader denna månad. Och om ca ett halvår blir Ewelina hela 5 år. Ja, vad hade man egentligen gjort om dessa inte funnits i mitt liv? Haft för jäkla tråkigt ensam kanske ;) haha.



Torsdag

Snart är det kanelbullensdag, om ca 2min ;) Men vi bakade bullarna idag, jag och S tjuvsmakade faktiskt var sin ;) Blev klar för bara någon stund sedan så de blev sent, men det gör inte mkt. Hugo äter ju sin sista måltid för dagen vid 22-23 så nu kan vi äntligen sova :) Imorgon kommer en vän hit med sina små och även svärisarna. Tur för dom som får så goa bullar ;) Testade ett nytt recept och fy tusan va goda!! Kanelsnurror blev det, tyckte de såg roligare och finare ut än vanliga runda :)

Så har vi bestämt att åka på semester till våren, som en present till Ewelina som blir 5(!!!!). Stora tjejen, bli inte större.. det går för snabbt!






Nä slut babblat, god natt ;)


Äntligen

Äntligen kan och känner jag för att börja träna lite smått igen. Jag är mer en gymmet människa än en promenad människa! Så idag fick jag med mig mamma till gymmet. Jag har även börjat med squat och plankan. kör 30 dagars :)