Landet

Imorse var vi ute på landet snabbt, fick med oss äpplen hem så ja kan baka lite. Ska bli äpplepaj, tarte tatin och äpplekaka :) Gjorde även lite höstpyssel, rosor av löv.









Av min kusin

Min kusin tog ju bilder förra helgen. De är helt underbara!! Ska skriva ut och hänga upp bilder så vi får en fotovägg här hemma :) nu är dessa från instagram så det är inte bästa kvalitén.












Lördag

Go och slapp dag, inte gjort nått och det är så underbart! Jag la mig i ett varmt bad och läste bok och tog en cider :) Sen blev det go mat framför baksmällan 3 :)
Nu ska vi sova, så skönt att lägga sig i sängen! Haha är en riktig säng människa! Kan bo här om de vore så ;)




Fredag

Igår hade jag och S myskväll framför idol medans båda barnen sov. Vi åt lite gott och så :)
Idag blir det myskväll med hela familjen, se på någon bra film och äta godis :) Och idag blir Hugo en månad! Ja som jag och alla andra säger, va foooort det går! Tur man kan skaffa fler barn ;D








Kärlek

Hugo som ligger på sin mormors axel!
Älskar dig min lilla kille!


Foto av min kusin Emelie :)
Hon är grym och bara för det är jag sugen på att köpa nytt objektiv till våran kamera! ;)




Handla

Fick handlat lite igår med bästa S. Vi fick även fikat lite :) Hugo sov hela tiden, han är så duktig. Tex när vi var på liseberg förra veckan så sov han heeela tiden vi var där, det var några timmar. Så vi fick ganska mycket "egentid". Han är så snäll och sover mycket tycker jag :) Det har han gjort sen han föddes :)
En gång på natten vaknar han, då somnar han runt 22-23 och sover till 3-4, lite mat sen somnar igen o sover några timmar till. Helt perfekt :)

Vi fick i alla fall som sagt handlat, lite kläder till S från Carlings och jag köpte lite på Gina samt kicks.
Ewe och Hugo har fått lite med, ska försöka ta kort på allt :)
Hugo sover, så ska försöka sova lite till ;)














Tisdag

Inte mycket tid för det här inte :D
Jag försöker skriva när jag hinner och kommer ihåg, som nu. Vilar lite och allt är lungt och skönt här hemma :)
Får försöka så gott jag kan, nått inlägg om dagen borde jag klara tycker man. Men sen är man väl inte så super pepp på bloggandet i sig, det har sina ups&downs.

Lite bilder från dagarna


gammal tatuering





















Dagen

Idag fick det bli lite shopping och mat ute medans Ewelina var på dagis. Vi åt på ett nytt ställe som öppnat på köpcentret. Thaibuffe! Det var super gott, älskar ju thai. Sen blev det som sagt lite handling. Mest till Hugo eftersom han behövde det.
Fick även köpt skor till Ewe, lite magdroppar till H och mascara till mig :)
Fingerfärgen ska vi testa o göra fotavtryck med och göra fina tavlor av sen :)




















BVC

Idag har jag varit på Bvc med Hugo. Han har inte växt eller gått upp så mycket denna vecka. Nu väger han 4370g och är 55cm :) Just nu ligger han och sover och jag ska passa på att duscha. Ewe är snäll och sitter i soffan en stund med Ipaden.
Snart kommer S hem med, vi ska mumsa tacos ikväll, som ja längtar! mmmm.. :)





Igår tog jag en kopp varm choklad, det riktigt gott. Skönt nu när hösten verkligen är här.. brr..

Fredag

Igår åkte S för första gången (sen 8 augusti och sen lilleman kom) iväg på jobb. Han hjälper en kompis (som precis startat eget) igår och idag. Igår gick det jätte bra, visst var man trött efter en ensam dag, vääldigt ovant haha. Men någon gång får ju bli den första, han kan ju inte vara hemma hela tiden :) Det jag oroade mig mest för var blodprovet Hugo fick göra igår. Jag är ju absolut inte förtjust i när mina små gråter, eller blir stuckna och man inte kan göra nått åt det för stunden. Jag själv ser gärna på när de sticker mig, men det mycket äckligare ut när de sticker andra, spec i huvudet :( Sen var ja rädd hur jag skulle.må, har ju kräkts i 9 månadet ju. Men det gick bra, vi klara det fint.Dock vet jag inte om de fick tillräckligt med blod. 7 gånger fick de sticka, 3 i huvudet, 1 i handen och 3 i fingrarna. Sen ville de inte mer, och det förstår ja. 3 olika sköterskor fick de skicka in som fick testa. Men men, detta provet togs pga att jag ätit tabletter under graviditeten pga min tarmsjukdom. Får hoppas att han inte påverkats på nått sätt. Sen hämtade vi storasyster på dagis, det var skönt att hon var där igår så jag kunde fokusera på lillebror ett tag efter den dumma morgonen..Han total däckade ändå, helt slut stackarn.
Idag är det fredag och skönt att det är helg ;) saknat S även om det bara var två dagar han jobbade haha.. han längtar nog med efter helg nu ;)
Sen längtar ja till nästa helg, då åker vi till liseberg :D blir som ett barn ;) Spela lite och äta sockervadd..haha :)
Det är bara 4 helger kvar som det är.öppet, och vi har lovat Ewe att åka dit. Så det får vi allt göra :)
Sen får vi se i helgen eller början på nästa v om vi ska åka o handla lite kläder till Hugo, han e redan uppe i storlek 56. visserligen var han 53cm för 2v sen :)

Nä, vi har fof inte gått upp ;) ligger nog kvar en stund till..








Matkoma deluxe

Mat mat mat i all ära, nu efter sista måltiden var han helt däckad.. haha lilla killen.
Missade även en tid, men men.. :)
Var även iväg förut, hälsade på ett par vänner. De har två döttrar nu, en som nyss fyllt 3 och en som är 4 månader. Nästan jämt med våra barn de med :)
Skönt o känna familjer med jämngamla barn.









Matvrak&födelsedag

Igår var det hembesök från bvc. Allt gick bra, Hugo har gått upp över födelsevikten nu, vilket jag gissade på då han är en riktig snuttegris ;)
Han har gått upp nästan 500g på en vecka, inte dåligt :)

Idag är det alltså min födelsedag, jag har fått frukost och bebisgos. Sen kommer det lite besök under dagen :) Min bror ringde imorse och har redan varit på besök :)
24 år nu då, känns inte nått speciellt ;)








Kalas

Idag har jag haft min familj här (storebror saknades dock). Vi firade mig med lite fika, samt så fick de träffa Hugo. Fast det var bara min ena storasyster som inte hade träffat han, men nu så :) Jag fyller inte år förrens på tisdag dock, men skönt att fått det gjort hehe. S familj ska komma på tisdag, de flesta av hans syskon har inte träffat Hugo, bjuder dom mest för den anledningen. Min födelsedag är inte så viktig med kalas längre. Dock älskar jag fortfarande att få paket o fylla år :D Tycker det är jätte mysigt, längtar alltid till min dag :)

Har haft det jätte bra idag :)
Min syster tog Ewelina igår så hon hade haft det kul med sina kusiner, fått sova över o haft det mysigt med dom. Vi tog en rejäl sovmorgon, till ETT!! Haha, alla var trötta :)


Mysiga kläder från märket Molo! Dalmatiner såklart :)
Från www.babyshop.se














Frukost/fika

Vi gick in till ett fik förut och tog en fika. Jag tog frukost också eftersom jag var nyvaken, S hade tagit Hugo så jag fick sova extra. Set behövdes, ser ut som en zombie annars ;) Man e ju inte van vid dessa nätter haha.. det blir man aldrig. Ewe är ett barn som alltid sovit hela nätterna, ja sen hon var nyfödd med. det blev liksom aldrig mindre än 6tim åt gången, men Hugo ska äta i alla fall var 3-4 timme.. då e han nöjd ;) Men man får passa på när han sover, vilket man oftast inte gör då man alltid tycker man kan passa på göra det man inte hinner annars! Men idag ska S ta med E på bio, då ska vi passa på o vila, om H vill så att säga :)

Och imorgon får vi besök, även på söndag. Jag fyller år på tisdag så vi ska ha lite fika nu i helgen, mysigt med våra familjer :) Så får de träffa Hugo med :)




Så mycket kärlek

Är såå glad att ha S hemma med oss minst 1 månad till. Det är en väldigt stor omställning med att få bli mamma för första gången.. men ännu större omställning att bli mamma till ytterligare en. Det är helt plötsligt två att hålla koll på, ge mat till, ordna tid till osv.
Så såklart är det toppen att vara två just nu :)









Höst

Nu är det snart höst (tycker det varit lite för varmt de senaste dagarna för att det ska vara höst nu, 20-25 grader!!). Längtar tills man börjar tända lite ljus och myser i soffan med lite filtar. Hoppas amningen kommit igång riktigt bra tills dess så man kan mysa lite extra dom stunderna. Just nu går det bra men är ju lite ovant i bröstvårtorna än, haha...
Kika på allt bra som börjar på tvn.
Åh ja, alla årstider är bra på sitt sätt.
Julen är allra bäst ;)








Fint

Kläderna barnen fick. Söta ju! :)






Besök&första promenaden

Idag har vi haft finbesök! En av mina goaste vänner och hennes två barn, Ebba&Elvin. Ebba är 9månader yngre än Ewelina och Elvin är 11månader äldre än Hugo. Så de blir ganska jämnlika i åldern :) Roligt nu när Ewe o Ebba är så stora och roligare sen när Elvin och Hugo blir äldre!

Blev fika och massa prat :)
Både Ewelina och Hugo fick fina kläder av dom.Fick även hemmagjord saft och hemmagjord inlagd gurka :) Mums.

Sen har vi tagit första promenaden idag med! Blev till affären och hämtade ut klädpaketet som kommit till Lindex. Det blev en kort lagom promenad så mina fötter inte blir för svullna som dom blivit det sista. Som tur är ligger lindex två kvarter bort från oss. Precis lagom :P

Får ta kort på det dom fick sen :)
Nu blir det grönsakssoppa.. mums!









Dagiskläder

Min vän berättade att lindex hade bra erbjudande. Och såklart är deras kläder de jag gillar minst, men jag passade på när Ewelina ändå behöver slit&släng/dagis -kläder. Det var ett bra erbjudande, ta 3 betala för 2. Så istället för över 2000-lappen blev det runt 1500kr. Tjänade runt 6-700kr alltså.


Blev inte mycket färg, men som sagt. Dagiskläder blir ändå smutsiga på 5 min så då syns det inte lika mkt ;)


Morgonmys

Syskonkärlek



<3




Paket o mini

Hugos mommo kom med lite paket till han idag. Blev saker med tummen på, sött :)






Sen fick han lite kläder när hans farmor o farfar var här för några dagar sedan. Men såklart är det andvänt nu så några fina bilder får ja inte :P Tar från internet istället.













Ännu ett troll

Vilket hår, Ewe hade likadant. Och har fortfarande tjockt och långt hår. Haha vilka trollbarn!