Tävling!!Tävlar inne hos Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥ om ett camping set från Sylvanian FamiliesSå mycket kärlek!

En bild säger mer än 1000 ord...


Lillördag

Morgonen starta bra, pigg som attan.
Igår när S kom hem lät han mig sova.. jag sov från 17-06!!! Alltså närmare 13tim haha! Det behövde jag verkligen efter allt med magen och humöret.
Storafisen är på förskolan, lillafisen sover. Så ja tänker ta de lungt i soffan nu, skönt!
:DLunch

Idag serverades lunchen.... på golvet!NÄL

Ligger inlagd på sjukhuset. Åkte in pga smärta i magen i måndags. De la in mig och igår gjorde jag en gastro (fyfan)!! De visade sig vara kraftig magkatarr, så nu har jag fått ökad medicin och ska få åka hem idag!Blommor

Lite vår fint i vårt hem ♡
Vår

Solen skiner! Det är vaaarmt. Vi blev sugna på en frukost ute på stan. Mysigt.

Var bara Jag, S och M. E är ju inte hemma :)

Roligt, för igår vart det helt tvärtom med vädret.. blåste som tusan, världens storm. Och en maaassa regn..
Skönt att det är sommar snart och inte tvärtom. Visst jag älskar vintern, men inte på våren ;)
att inte känna sig nöjd!

Det har varit fram och tillbaka men ändå så självklart. Hugo är inte en Hugo längre, han är nu en Melwin och vi är riktigt nöjda. Hugo fanns aldrig med på våran namnlista men Melwin låg på topp. Därför bestämde vi oss för att byta. En av anledningarna till att vi inte haft namngivelse ännu. Men nu kan vi släppa detta och börja planera. Vi är mer än nöjda nu :)
Till vardagsrummet!

Lite till vardagsrummet, tänkt byta ut lite nu när vår/sommar snart är här :)
Helgen

I fredags kom två vänner hit, vi lagade mat och spelade spel :) Det var jättekul och jag älskar att göra sånt här. Umgås med vänner, äta gott och ha det bra! Man mår bra då :)

På lördagen åkte vi till svärföräldrarna, käkade och var ute o lekte.
Hugo och Ewelina har åkt på en rejäl förkyldning, jobbigt för de små. Hugo har det värst, han snorar och har haft svårt att sova i två nätter nu. Vi köpte en snorsug idag, hoppas den hjälper ikväll för stackarn :/ Vi var även iväg och hälsade på min syster, hon bjöd på våfflor till Ewelinas stora förtjustning. Hon älskar våfflor! Vi var även ute idag, njuter av det vackra vädret vi haft i helgen!
Barnen fick även en kusin idag, som vi väntat ♡
S blev morbror igen. En liten kille blev det, roligt då vet jag två små busfrön som kommer busa nästa sommar :)


Tatuering

Jag fick ett litet ryck förut. Blev helt plötsligt sugen på att göra en tatuering! Har länge velat ha Ewelinas namn (nu även Hugos också såklart). Men det har varit lite svårt, många kör gärna samma när det gäller sina barna namn, dvs endast namnet i någon fin stil eller hand/fotavtryck o namn tex. Jättetråkigt tycker jag, och alla har det i princip. Men efter att Ewelina börjat skriva sitt namn mer och mer, så blev det tillslut hennes namn.. som hon själv har skrivit. Älskar idén!! När Hugo kan skriva sitt så kör jag även hans :) Stack till tatueraren förut som hade drop in och den blev färdig på 20min :)
Going♡

Nyklippt liten grabb. Imorgon är det dags för 6månaders kortet. :)


Virkar

Virkar gör jag även på kvällarna. Allt för att få bort godissug och annat småätande. Virkar en döskallesjal :)
Hugo

Nu är äntligen båda tänder uppe. Skönt att det är gjort.. han har varit lite grinig men inte så mycket som jag trodde att han skulle vara. Och inatt åt han endast en gång, det märktes för jag var väldigt utvilad! Skönt att allt börjar bli en rutin. Man kommer även ihåg mer och mer saker från när Ewelina var liten, hur man gjorde osv :)
Det känns

Sista kvarten kändes.. benen vek sig och låren brände.. men jag är jävligt nöjd.

Inga semlor för min del idag, bara hård träning.