Fredag

Snart idol, Mina favoriter har ju redan åkt, men Jens är väl helt okej så hejjar på han nu då. Efter det blir det gymmet :)
Det bästa med det är att man kan åka dit när man vill. Öppet dygnet runt :)

Ont i fötterna har jag dock, gick en promenad runt 5 imorse, Hugo var pigg och jag orkade inte sitta här glo, bra att ta ut rastlösheten på promenader och träning :P

Sen runt 8 vaknade S och då var jag resan påväg att gå en sväng igen, nu följde dock lillebror och storasyster med :)
Kommer bli skönt att lägga sig sedan :)


Gymmet

Blev gymmet med mamma idag :)
Fick kört bra på crossen.
Sen blev det hantlar och mage.
Så skönt varje gång man kommit hem igen, när man är helt mör i kroppen. Underbar känsla.

Fick i mig lite kvarg med, S körde glass han ;)


Hugo


Sååå mycket kärlek, vad vi älskar dig!

Mina goingar

Blev visst ett tomt inlägg innan ;)

Älskar er sååå mycket!! (o en liten bild på mig) ;)


Nov. 18, 2013


Äntligen

Nu sitter ja på sjukhuset o väntar på svar på proverna. Sen kan jag äntligen få min medicin till magen, denna gång skulle väl ta 2tim.. och nu en timme för att få svaren. Så 3 timmar på sjukhuset idag.

Meeeen det gör inget, det ska bli sååå skönt att börja ta denna nu. Äntligen, som jag längtat :) Nu håller vi tummarna på att det ska bli bättre med magen o smärtorna :)

Lite till

Fick bli 3 saker till. Tänkte kolla efter julkläder till barnen, vart tycker ni man ska kika? :)


Farsdag

Först, grattis till alla pappor! Idag är det farsdag!
Vi ska snart äta en riktigt go frukost! :)
Ewelina gav ett paket till S förut, han fick en snusdosa där det står "pappas snus" på, samt en "take away" muggi porslin, eller vad man kallar det.. man kan ha tex kaffe i.
Du är världens bästa pappa till våra barn. de kunde inte ha en bättre pappa, helt otrolig bra och omtänksam! Vi älskar dig enormt.
Blir lite extra lyxig middag sen också.

Och så grattis till min egna pappa, som tyvärr får va i himelen o kika ner. Vi får se om jag orkar gå till minneslunden, är ju väldigt känsligt och jobbigt.
Du var med världens bästa pappa!

Lördag

Bra dagar nu, finns mycket roligt att göra.
Och mysiga mörka kvällar :)

Simon blir ju hemma till januari så om det kommer mycket snö så kommer det bli skönt att kunna åka ut o hitta på saker tillsammans innan det blir mörkt. Han kom ju alltid hem runt 17 förra året o då va det ju kolsvart ute, inte kul att hitta på nått då. Så nu längtar ja :)

Härlig natt inatt, Hugo somnar alltid runt 20 och vaknar 2 för lite mat, sen runt 5 igen. Men inatt sov han faktiskt från 19 till 3 sen tills 8 rekord, haha. Go unge!  Nu har han fått lite mat så han lär väl somna snart igen:) 2 månader blev han den 28 okt. Följer kurvan bra, skrattar och håller huvudet helt stadigt nu ju så barnläkaren häpnade. Hon skulle bara titta så han kunde lyfta lite, men han kunde mer än så, låg där o kikade o skrattade. Lilla goingen! :) 

5,7 kg och 60cm är han nu:)

Idag blir det julmarknad (ja tidigt ju).. Men ska bli mysigt.
Längtar till tomteparaden är där ja bott tidigare, de hade väl rekord där med flest tomtar :) Så den längtar man till med, Nu när Ewelina är så stor så börjar det bli roligt med sånt.
Och så längtar jag till jul.. Bästa på hela året. Även det är roligare nu när Ewe är större :) julkalender, tomten, paketen, önskelistor o julpynt. O maaaaten.. Mums ;)Detta är påväg hem till Ewe, så snyggt!!Libero

Köpte två saker från liberoshoppen. 
Kul grej man kan få utav produkter därifrån.
Handla blöjor och sen skriva in en kod, få sparat ihop lite poäng och sedan handla för det.
Blev en grej till Hugo och en till Ewelina :)
God morgon

Snart ska jag lämna Ewelina på dagis. Sen blir det direkt till gymmet :)
Underbart

Skönt att träna! :)