Vilken present!

Igår hade jag min 25års fest. Så jäkla lyckad kväll :)

Vänner från när jag gick i mellanstadiet kom, vänner från gymnasiet och mina andra underbara vänner. Så kul, det var ju ett tag sen jag såg vissa! Flera år sedan.

Sen hade S smygit bakom min rygg och fixat en present åt mig från alla. De hade gått ihop och lagt pengar till ett presentkort på tatueringsstudion!! Shit vad glad jag blev! Tack mina underbara vänner och man!!Första natten

Godmorgon!
Första natten i vårt nya hem!
Känns väl lite att man lämnat sitt gamla, där vi bott i 3 år.. Men någon gång händer det ju!
Men det är mysigt här, skönt att ha kommit högre upp och till något lite större :)Äntligen dags!

Imorgon flyttar vi, äntligen!!

Skönt att S slipper ta ledigt nästa v för att flytta. Så kan vi göra de över helgen i lugn o ro. Förutom att vi ska ha maskeradfesten på lördag ;) Men skönt i den nya, med ny soffa också. Större så alla får plats bättre ;)

Jippi, nu vill jag sova så det blir morgon snabbt. Haha

WANTIES till Barnen

To die for...


Fransar

Första gången jag gjort fransförlängning nu då :) Blev jättenöjd!
Äntligen

Idag vågade jag min in på tatueringsstudion och bokade tid!! Den 8 oktober kommer jag äntligen börja bygga på min sleeve!! Shit vad jag längtar, får se hur många timmar jag klarar bara :D
Fick även fixat mina naglar idag, vart en liten utväxt nu så det var dags :)
Har även bokat fransförlängning så det ska jag göra på måndag :)
Mycket kul framöver!

och idag pratade S med han som har lägenheten vi ska flytta till. Han ska flytta ut på fredag!!! Så förhoppningsvis går vi flytta nästa helg, åh hoppas!! :)
Snart flytt!

Nu är det 2 veckor kvar tills vi flyttar. Allt är fixat förutom lite av packningen. Vi har sålt av massvis.
Jag är alltid sån när jag flyttar, säljer massa o köper massa nytt... dyrt o flytta! haha ;)

Förhoppningsvis får vi flytta redan helgen innan. För då ska vi även ha fest, min födelsedagsfest :) Kul om man hinner flytta till nya o ha festen där, dels att det är skönt o ha de gjort.. och sen är den 30kvm större. Det är en på 107kvm och med balkong :) Nu bor vi ju på bottenplan så de e ju inte långt ut. Men alltid skönt med en egen liten "uteplats".

Dubbelkärlek

Två vackra barn.
Kärlek!
Söndag

Härligt, helgen är snart slut. Ny vecka och jag börjar den med koloskopi. Så just nu ligger jag i sängen och väntar på att allt ska komma igång. Drack precis första dosen. Inte mycket annat idag. Så jäkla hungrig bara!!!
Lördagskväll

Filmmys med mina största hjärtan. Lillkillen sover sen ett tag tillbaka, tyvärr. Annars hade jag gärna gosat med honom också ;)

Vi har ätit tacos och nu kollar vi på frost. Kommer aldrig få nog av disneyfilmer!!
Rolig lunch

Ewelina (som inte är så stor i maten), fick idag en lite roligare lunch. Spaghetti med falukorv i lite annorlunda former. Bara koka spaghettin i karamellfärg och stansa ut korven med pepparkaksformer. Hon åt, mycket! Jippi de funka.
Melwin däremot äter för.. ja ca 10 pers. Haha
Fredag


Helg

Nu tar vi helg. Låång helg :)Fick bästa presenten igår! Denna plus 1800kr till. Så nu blir det boka tid och börja på en armsleeve. Spännande! :)
25

Idag är det min dag. 25 år är jag nu, det känns att man blir äldre ;)

Jag har redan hunnit mycket, gift, 2 barn, bott i hus, flyttat lite och haft våra bra dagar. Även dåliga..

Nu hoppas jag att det vänder lite på sjukdomsfronten. 5 Dagar tills jag ska in på koloskopi. Sen hoppas vi på en bra medicin som funkar för magen o lederna så det händer lite på kropp och jobbdelen.

Men idag är en bra dag, lite kalas sen också. :)
Med musik i öronen!

Kom precis hem efter en liten tur i fina vädret. Idag blev jag dock ensam med musik i öronen istället. Funkar bra, speciellt när man har Spotify :)


Vardagslyx!

Ibland får man unna sig.
Satt i salongen 9 imorse medans S var och lämnade barnen.
Sen tog jag och S oss lite kvalitetstid tillsammans. Åkte och fikade lite på Espresso house ♡


Härliga kvällar

Man får passa på att ta vara på det sista av sommaren. Det är fortfarande härliga kvällar och hyffsat varmt.
Dagis

Igår var det första dagen för Melwin på dagis. Det var S som gick med han dit och allt hade gått bra. Nu är det på dagis igen, och idag skulle S lämna han en stund. Bara gå in i ett annat rum en stund. Får se hur de gått sen, han är ju väldigt social till skillnad från när Ewe var liten. Så det är nog lättare med han..

Igår var även S och M ute o cyklade för första gången. Väldigt uppskattat av M.

Själv väntar ja på att min läkare ska ringa. Så jag kan få starta en kortisonkur. Just nu har jag varit väldigt sängliggande senaste dagarna. Mina leder är förjävliga. Väntar bara på att de ska hitta vad det är, så segt att vänta!!