Bebis suget är i pott!!

Herregud vad bebis sugen jag blev helt plötsligt. Eller ja, små sugen är ja hela tiden men nu blev det så starkt. (känslig?) haha.
Vi har ju ändå försökt i över 1,5år (inte så långt kanske) men tillräckligt långt för oss och varje månad går och inget händer. Super tråkigt, men antar att allt är pga sjukdomen ja fick efter Ewe!
Men vi har i alla fall en docka, det är ju bättre än inget alls. Kan inte förstå de stackars människor som kämpar men inget händer :(

Tänka sig,nu är det över 20 pers som jag vet som ska ha bebis, om man inkluderar bloggare ;P
Och inte blir det lättare när man är inne på bloggarna och läser om det underbara det får uppleva, åh avundsjuk ;D


Som tex:
Majbebis08.blogg.se
Stinalee.se
Spiderchick.se
Melly.blogg.se
Mmlove.blogg.se
Jannikassmulor.blogg.se


Dålig,dålig och otroligt dålig!

Ja vad gör man när magen smärtar så man ligger vaken hela natten? Inget funkar och inte fasiken skrev läkaren ut några smärtstillande till mig. I fredags i hopp om att kunna få vila lite blev det akut besök på Apoteket, kom ju på att läkaren lovat ge mig smärtstillande! Var de det? Nej.. Jag fick omeprazol!?! Ja har testat det, de funkar inte. Tänk om någon där borta kunde lyssnat på mig. Vad ska ja behöva göra, skrika, gråta? Nä, ja ska ligga här hemma, trött, dålig, ingen aptit dvs ännu tröttare och sämre med en 3 årig dotter som mer än annat vill ha min uppmärksamhet. Och jag orkar inte, tack! 3 år av hennes liv har ja missat pga toabesöken och tröttheten. Varför, jag vill kunna njuta som andra mammor.
Cortison med, japp!
Det ska ja tydligen börja med nu, orkar inte. Sommaren är här och ja ska trycka i mig det i 8v. Svettas som en gris och bli allmänt svullen, YES! -.-
Så länge jag mår bra så, antar att det är bäst så ändå. Men se då? Cortisonet tar slut, jag blir dålig igen.. Samma veva!

Nä, just nu har jag lust att trycka kniven i magen, skära upp och slita ur mina tarmar.

Best part of this? Jag är sjuk från munnen och enda ner till ändan! TACK GUD!


Hejsan

Känner att jag är lite seg på att göra inlägg alltså ;)

Ja vad har hänt? Ingenting ungefär.. Jo men lite av varje.
I helgeb var vi med Robin och Madde i stugan. Vi spela spel, grilla och tog några drinkar. Jag har även gjort min andra beställning tårta.
Igår var vi med Carro o Johnny på olearys och sen bio. 3D bio faktiskt (för första gången) och det var jäkligt najs, med 3D inte själva filmen ;)
Idag får vi se vad som händer..
Imorgon ska jag göra 3dje tårtbeställningen,2 studenttårtor. Och grattis till alla studenter, även så min lillebror!! :))
Imorgon ska Ewelina på ridlektion (prova på ridning) som hon gått på nu några lördagar. Så kul att se henne så glad, hon älskar det! :)